Onze Diensten

Het maakt niet uit wie je bent, wij hebben wat je nodig hebt!

Ontdek onze diensten voor reguliere schoonmaak, vloeronderhoud en glasbewassing. Wij zorgen voor een schone en representatieve omgeving, essentieel voor klanttevredenheid en medewerkersproductiviteit. Profiteer van vakmanschap en streeploze ramen voor een professionele uitstraling. Bespreek uw wensen vrijblijvend met ons team en verleng de levensduur van uw vloeren.

Professionaliteit
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Milieuvriendelijkheid
Klantgerichtheid

Reguliere Schoonmaak

Onder reguliere schoonmaak verstaan wij het frequent schoonhouden van het interieur van gebouwen. Om uw gasten te verwelkomen in een schone ruimte waarbij er gewerkt, vergaderd, gegeten of simpelweg geleefd wordt, is een reguliere schoonmaak noodzakelijk.

Het zorgt er niet alleen voor dat u een schone werkomgeving creëert, maar ook voor een representatieve en frisse uitstraling van uw organisatie. Onderzoek toont aan dat een schone omgeving niet alleen bijdraagt aan de klanttevredenheid maar het houdt ook de arbeidsproductiviteit van (uw) mensen op peil.

Vloeronderhoud

Wij maken onderscheid tussen dagelijks onderhoud van vloeren en periodiek vloeronderhoud. Onder dagelijks onderhoud verstaan wij het (dagelijks) schoonmaken van de vloer. Dat is het stofzuigen, stofwissen of klampvochtig reinigen door bijvoorbeeld het moppen van de vloer en vlekken van een gladde, harde vloer verwijderen door middel van een vloerreiniger.

Periodiek vloeronderhoud is erg belangrijk voor uw organisatie omdat het de levensduur van een vloer verlengt. Welk type vloeronderhoud uw vloer nodig heeft, hangt af van het materiaal van uw vloer. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van talloze vloeren. Dit is uiteraard bespreekbaar in een vrijblijvend gesprek.

Glasbewassing

Glasbewassing is vakwerk. Vlekkeloze ramen dragen in hoge mate bij aan een professionele uitstraling van uw pand. Daarnaast is het ook voor uw eigen medewerkers fijn om door een fris gewassen ramen te kunnen kijken.

Het buitenglas, binnenglas en separatieglas wordt schoon opgeleverd, uiteraard zonder lekstrepen! Schone, streeploze ramen zijn net zo belangrijk als een goede uitvoering. Daar komt de gastvrijheid van onze professionals van pas.