Over Ons

Over Becs Cleaning Services

Hoe Becs Cleaning Services is ontstaan.

Een jonge dame zoals ik had niet de durf om de stap te nemen om een schoonmaakbedrijf te starten. Na lang overwegen om de stap te nemen en de situatie waar ik destijds in was, heeft mij ertoe gezet om de onderneming op te starten. Op een mysterieuze wijze kwam ik in contact met een schoonmaakbedrijf die ervoor had gezorgd dat er meerdere deuren werden geopend. Na aantal jaren gewerkt te hebben voor een hoofdaannemer heb ik veel ervaring opgedaan in de schoonmaak, klantencontact en persoonlijke ontwikkeling. Na enige tijd heb ik mijn vleugels uitgestrekt en heb ik mijn eigen klantenkring opgebouwd.

Mijn streven is om Becs Cleaning Services te laten groeien en ook de klantenkring uit te breiden en tevreden te houden. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat ik blijf groeien op persoonlijk vlak met de uitdagingen die het ondernemen met zich meebrengt.

Hoe Becs Cleaning Services is opgericht.

Becs Cleaning Services is opgericht in 2018 door Rebecca Sint Jago en is gevestigd te Berkel – Enschot, Noord Brabant. Becs Cleaning Services is een dynamisch en veelzijdig schoonmaakbedrijf dat oog heeft voor details en ervoor zorgt dat uw bedrijf er spic en span uit komt te zien. Dit houdt in dat uw vestiging van boven tot beneden er weer schoon is en representatief en geordend oogt.

Wij onderscheiden onszelf door een zeer goede kwaliteit te leveren met een feilloze dienstverlening voor een scherpe prijs! Door intensieve begeleidingen is ons personeel dermate goed opgeleid, waardoor zij allemaal uitstekend kwaliteit leveren. Wij streven naar een vaste medewerker ten alle tijden, zodat er continuïteit van de schoonmaak in uw gebouw blijft. Becs Cleaning Services staat voor hoge kwaliteit, uitstekende services en betrouwbaarheid. Hierdoor maakt periodieke kwaliteitsinspecties een groot deel uit van onze dienstverlening. Wij luisteren naar uw noden en wensen en bekijken samen met u welke schoonmaakactiviteiten voor uw pand van belang zijn. Wij beschouwen iedere klant als Koning, wanneer u tevreden bent, dan zijn wij dat ook!

Bent u benieuwd wat schoonmaakbedrijf Becs Cleaning Services voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

We’re In Business

18+ years

Completed Successfully

350+ projects